Erkend dealer

Zonwering

Wilms is een bedrijf dat al sinds het jaar 1975 gespecialiseerd is in het ontwikkelen van verschillende soorten zonwering. De organisatie heeft de productie volledig onder één dak en kan op deze manier de kwaliteit van de producten optimaal waarborgen. In onze vernieuwde showroom laten wij je graag zien welke mogelijkheden je hebt als je een Wilms product aanschaft om jouw woning te verrijken en je woonplezier te vergroten.

Zonneschermen

Claassen biedt verschillende soorten zonwering aan, waaronder zonnetenten en zonneschermen. Deze producten worden helemaal aangepast op basis van jouw woning, eisen en budget. Door de honderden verschillende kleurvariaties van de producten, vind je altijd een zonweringdoek dat bij jouw woning past. De profielen van de Wilms producten zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Verandazonwering

Dit product is speciaal ontwikkeld voor jouw veranda. Door dit item aan jouw veranda toe te voegen, kun je ook op de heetste dagen lekker op de veranda blijven zitten. Het product houdt de warme zonnestralen optimaal tegen, zodat het nooit te warm wordt onder het scherm.

Screens

Wilms heeft een groot aanbod met verschillende soorten screens, in vele verschillende kleuren. Laat jouw screens op maat maken en profiteer van de vele voordelen. Door de producten op maat te laten maken, voldoen ze helemaal aan jouw eisen.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden op het raam gemonteerd en zijn hierdoor erg gemakkelijk te plaatsen. Het product zorgt voor warmtebeheersing in huis, maar laat ook het licht buiten als je hier behoefte aan hebt.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken verhogen het leefcomfort, maar zijn bovendien isolerend, inbraakvertragend en geluiddempend. Je schaft dit product aan voor bescherming tegen warmte en fel zonlicht, maar ook voor de isolerende, inbraakvertragende en geluiddempende werking van het product.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?