Erkend dealer

Energiebespaarlening

De energiebespaarlening is een regeling speciaal voor particulieren. De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.

Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

U kunt op verschillende manieren uw huis verduurzamen. Voor het financieren van uw kunststof kozijnen kunt u de Energiebespaarlening aanvragen. Goede isolatie scheelt energieverlies en vermindert het risico op vochtneerslag in het kozijn. Kozijnen en deuren verschillen in de mate waarin ze warmte tegenhouden. Dit is te zien aan de U-waarde, een verhoudingsgetal voor warmtedoorgang. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie.

Een lage U-waarde zorgt voor goede isolatie: voor kozijnen maximaal 2,4 u en voor deuren maximaal 2,0 u. Dat is het geval bij kunststof en houten kozijnen, bij aluminium en stalen kozijnen met thermische onderbreking en bij isolerende deuren met een kunststof hardschuimkern.

Bij kozijnen met een thermische onderbreking zit er een laag isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenkant van het kozijn. Daardoor kan er minder warmte via het kozijn naar buiten ontsnappen.

Kijk voor meer informatie en voor de voorwaarden op:

Energiebespaarlening voor particulieren

Erkend ALKU dealer

Kom eens langs