Erkend dealer

Schuif puien

Meer licht en ruimte in huis met een kunststof schuifpui

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verrijken met een kunststof schuifpui en dit is niet voor niets. Dit product zorgt er namelijk niet alleen voor dat er meer licht in je woning komt, maar bespaart ook ruimte. Dit komt omdat de pui niet naar binnen open gaat, maar simpelweg opent door de deur te schuiven. Je verspilt geen ruimte door rekening te houden met een openzwaaiende deur, maar maakt effectief gebruik van de ruimte in je woning met deze eenmalige investering.

De pluspunten van een kunststof schuifpui

Naast het feit dat een schuifdeur meer licht in de woning laat en ruimte bespaart, brengt het aanschaffen van een schuifdeur nog enkele voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt een schuifdeur voor goede isolatie, simpelweg door warmte en geluid binnen te houden. Daarnaast gaat dit product lang mee, wat betekent dat je lang kunt profiteren van jouw investering in een hefschuifpui. Het laatste voordeel van de kunststof schuifdeur, is dat dit product verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen. Ook als je een specifiek beeld hebt van jouw perfecte kunststof schuifdeur, kan Claassen Kunstof Kozijnen jou helpen de perfecte pui te plaatsen.

De verschillende soorten schuifpuien van Claassen Kunststof Kozijnen

Bij het aanschaffen van een kunststof schuifdeur bij Classen Kunststof Kozijnen, kun je kiezen voor een deur met binnenbediening en een deur met binnen- en buitenbediening. Daarnaast heb je de keuze uit diverse kleuren, zoals de basiskleuren wit of crème of een wat meer opvallende kleur. Tot slot kies je ook zelf welke houtnerfstructuur de hefschuifpui moet krijgen, zodat je helemaal zelf kunt bepalen welke uitstraling de deur moet krijgen. Geen standaard deur, maar een schuifdeur die helemaal aan jouw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?