Erkend dealer

Screens

Screens zorgen niet alleen voor optimale lichtcontrole in huis, maar dragen bovendien bij aan een comfortabele binnen temperatuur. Door de doeken te sluiten op een warme zomerdag, voorkom je dat er zonnestralen binnen komen en dat het hierdoor warm wordt in huis. Door de optimale lichtcontrole en de warmteregeling van de screens zonwering, kan dit item jouw leefcomfort echt verhogen. En omdat de doeken transparant zijn, kun je nog steeds naar buiten kijken als je de screens naar beneden doet.

Bestel jouw screens zonwering op maat

De doeken die wij aanbieden, zijn verkrijgbaar in diverse wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Door het grote scala aan doekkleuren, vind je altijd een passend doek dat bij jouw wensen, eisen en woning aansluit. Ook is het mogelijk om verduisterende zonbescherming aan te schaffen.

Ook kies je zelf welke bediening jouw screens moet krijgen. Hierbij heb je de keuze uit manuele bediening met een lint of een stang, maar ook uit elektrische toepassingen.

De mogelijkheden van onze screens

Bij het aanschaffen van een beschermend doek bij Claassen Kunststof Kozijnen, heb je de volgende mogelijkheden:

  • Basic Screen: een zonnescherm met een strakke en compacte vormgeving met rechte, ronde of afgeschuinde voorkap.
  • ZIPX®95: een windvaste screen die ook op winderige dagen optimaal werkt.
  • ZIPX®95 Bache: zonbescherming voor buiten die je kunt gebruiken als terrasoverkapping, om je terras te beschermen tegen regen, wind en felle zonnestralen.

Bekijk ons totale aanbod screens in onze showroom, kies jouw favoriete item en laat deze zonnewering direct installeren.

Enthousiast geworden van dit verhaal?