Erkend dealer

Kozijnen

Verrijk je woning met de beste kunststof kozijnen

Kozijnen dragen bij aan de uitstraling van jouw gevel. Of je nu een modern pand hebt of in een klassiek pand woont: de kwaliteit van het product bepaalt altijd welke indruk jouw gevel achterlaat bij passanten en bezoekers. Door kwalitatief hoogwaardige kunststof deur- en vensterramen aan te schaffen, weet je zeker dat jouw pand altijd de beste indruk achterlaat.

Kunststof kozijnen van ALKU

ALKU is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het ontwikkelen van de beste kunststof deur- en raamkozijnen. De producten van ALKU zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten en omdat al jaren Claassen Kunststof Kozijnen officieel dealer is van ALKU, kun je alle producten van dit merk bij ons aanschaffen. Hoe jouw huis er ook uit moet zien, je kunt bij ons terecht om jouw ideale deur- en raamkozijnen aan te schaffen en te laten plaatsen. Alle producten van ALKU zijn energiebesparend, hebben een lange levensduur, zijn inbraakwerend en betaalbaar. Het maakt niet uit welke deur- en raamkozijnen je koopt: je maakt altijd de juiste keuze.

Kies jouw favoriete kozijnen

ALKU producten zijn leverbaar in twee profielseries, namelijk vlak en verdiept. Dit betekent niet dat je bij het aanschaffen van kunststof kozijnen alleen kunt kiezen welk profiel je wil, want er zijn nog veel meer keuzes te maken. Zo kies je zelf de kleur, de houtverbinding (schuin of recht), de ventilatie (in het glas of door middel van een extra kalf boven het draai- of kiepraam), de scharnieren en het glas.

Claassen Kunststof Kozijnen helpt je graag om het perfecte kozijn te vinden. Je geeft aan welke eisen je aan jouw investering stelt en hoe jouw huis eruit moet zien en wij laten zien welke producten het beste bij jou passen.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?