Erkend dealer

Kunststof Kozijnen Dronten

Claassen Kunststof Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg.

Kunststof Kozijnen Dronten

Is het tijd voor nieuwe kozijnen voor je woning in Dronten? Dan zijn kunststof kozijnen zeker het overwegen waard. Dankzij de duurzaamheid en het onderhoudsgemak zul je er lange tijd plezier aan beleven. Als officiële dealer van ALKU, levert Claassen Kunststof Kozijnen producten van de hoogste kwaliteit, die bijdragen aan de uitstraling van je gevel. Bovendien kies je met Claassen een lokaal bedrijf, dat met vakmanschap en ervaring kunststof kozijnen in Dronten monteert. Je bent van harte welkom in onze showroom in Swifterbant voor inspiratie en een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Zekerheid in kwaliteit en duurzaamheid

De keuzes die je maakt in nieuwe kozijnen, blijven lange tijd onderdeel van je leven. Is de keuze eenmaal gemaakt om je woning in Dronten van kunststof kozijnen te (laten) voorzien, dan is het zaak om de juiste leverancier te kiezen. Bij Claassen Kunststof Kozijnen heb je zekerheid in kwaliteit en duurzaamheid met 10 jaar garantie op productie en montage. Dat we deze beloftes keer op keer nakomen, bewijzen we met het VKG Keurmerk en een mooie beoordeling door onze klanten met 4,6 van 5 sterren in Google reviews.

Kozijnen

Voordeuren

Achterdeuren

Tuindeuren

Schuifpuien

Gevelbekleding

Erkende ALKU-dealer

ALKU heeft een zeer goede naam in kunststof kozijnen hoog te houden. Het is dan ook een hele eer om als officiële dealer deze prachtige kunststof kozijnen in Dronten te mogen aanbieden en plaatsen. Wij kunnen het complete assortiment van dit topmerk leveren. Zo heb je voor jouw kunststof kozijnen keuze uit vele kleuren en structuren, dikte en diepte van de profielen. Houtlook, metallic, glad; ook de afwerking verzorgen we helemaal naar wens. In onze eigen werkplaats maken we de producten op maat, zodat de kunststof kozijnen naadloos op jouw woning in Dronten aansluiten. Aan ieder detail wordt aandacht besteed, zodat jouw gevel de gewenste indruk achterlaat op bezoekers en voorbijgangers.

Verduurzaam je woning in Dronten met kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen passen perfect binnen de verduurzaming van je woning. Alle producten van ALKU zijn energiebesparend, hebben een lange levensduur, zijn inbraakwerend en betaalbaar. Daarnaast zijn er extra-extra isolerende kunststof kozijnenprofielen, die je herkent aan de toevoeging ISO+. Deze zijn gevuld met een zeer isolerend schuim, waardoor warmte en kou blijven waar je ze hebben wilt. Wist je trouwens dat je subsidie kan aanvragen voor het verduurzamen van je woning in Dronten met kunststof kozijnen? Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen.

 

Kunststof Kozijnen Dronten     Kunststof Kozijnen plaatsen Dronten

 

Volledige service in kunststof kozijnen

Claassen Kunststof Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg. Met persoonlijke aandacht helpen onze ervaren adviseurs je de beste kunststof kozijnen voor je woning in Dronten te kiezen. Onze monteurs plaatsen vakkundig de raam- en deurlijsten. Met 10 jaar garantie op de montage en de kunststof kozijnen staan we voor je klaar in het geval er iets mis is. Ook voor vragen over bijvoorbeeld onderhoud kan je altijd bij ons terecht.

 

Inspiratie en advies in de showroom

Wil je inspiratie inspiratie opdoen voor jouw kunststof kozijnen in Dronten? Onze showroom in Swifterbant is iedere werkdag geopend en op zaterdag op afspraak. Voor een persoonlijk adviesgesprek raden we sowieso aan om een afspraak te maken, zodat we ruim de tijd voor je in kunnen plannen. We inspireren je graag bij Claassen Kunststof Kozijnen!

 

Screenline

Horren

Raamdecoratie

Screens

Rolluiken