Erkend dealer

Kunststof Kozijnen Oldebroek

Claassen Kunststof Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg.

Kunststof kozijnen in Oldebroek

Je woning of bedrijfspand is aan nieuwe kozijnen toe en je overweegt de kunststof soort. Welke voordelen bieden ze en zijn er ook nadelen? Welkom bij Claassen Kunststof Kozijnen. We kunnen je alles vertellen over deze isolerende, onderhoudsarme kozijnen. Ook laten we je graag alle mogelijkheden ontdekken in kleuren, dessins, (voelbare) structuren en hoekprofielen in onze showroom in ‘t Harde. Je vindt hier ongetwijfeld die perfecte uitstraling voor je woning, bedrijfspand of project in Oldebroek. Voor de kunststof kozijnen die je kiest, ontvang je van ons een offerte inclusief vakkundige montage. Zo ben je in één keer klaar en geniet je snel van de vele voordelen.

 

Waarom Claassen Kunststof Kozijnen?

Service en advies staan bij ons voorop. Dit betekent dat we meer bieden dan de kunststof kozijnen en montage in Oldebroek. In onze showroom in ’t Harde ontvangen we je graag voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier nemen onze ervaren adviseurs de tijd om jouw wensen en behoeften te leren kennen. Met jouw input gaan we aan de slag om de beste oplossing met kunststof kozijnen voor je samen te stellen. Maar we komen ook graag bij je thuis of aan het bedrijf voor een gratis offertebezoek. Je krijgt bij ons altijd vooraf een afgestemd beeld van de mogelijkheden en kosten. Onze offertes zijn bovendien inclusief montage door onze ervaren monteurs, zodat je van begin tot eind ontzorgd wordt.

Kozijnen

Voordeuren

Achterdeuren

Tuindeuren

Schuifpuien

Garagedeuren

Officiële dealer van ALKU kunststof kozijnen

Bij Claassen Kunststof Kozijnen kiezen we exclusief voor een merk dat synoniem is voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden we een breed assortiment aan deur- en vensterramen van ALKU, die niet alleen praktisch zijn maar ook esthetisch verbluffend. Als officiële dealer kunnen wij jou het volledige assortiment aanbieden, inclusief energiebesparende profielen, inbraakwerende eigenschappen en een hoge isolatiewaarde. Samen met onze adviseurs stellen we jouw ALKU kozijnen helemaal naar wens samen, zodat je naast de perfecte functionaliteit ook de gewenste uitstraling voor je gevel krijgt.

 

Topkwaliteit gegarandeerd

Bij Claassen Kunststof Kozijnen hoef je geen compromissen te sluiten tussen prijs en kwaliteit. Als VKG-gecertificeerd bedrijf voldoen we aan de strengste kwaliteitseisen, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit producten en vakmanschap. En om je nog meer gemoedsrust te geven, bieden we maar liefst 10 jaar garantie op zowel productie als montage. Dat noemen wij pas zekerheid!

 

Isolerende kunststof kozijnen voor een duurzame toekomst

Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand begint bij de kozijnen. De ISO+ profielen van ALKU helpen bij het optimaal houden van het binnenklimaat. Met deze super-isolerende technologie en onze expertise in montage dragen we bij aan een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

 

Kom op bezoek bij Claassen Kunststof Kozijnen

Wil je meer weten over de voordelen van kunststof kozijnen voor jouw woning of bedrijfspand in Oldebroek? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in ’t Harde (of in Swifterbant). Onze deuren staan altijd voor je open, en de koffie en thee staan klaar. Laat je inspireren door ons ruime assortiment en ervaar zelf waarom Claassen Kunststof Kozijnen dé partner is voor al jouw kozijnprojecten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen jouw droomgevel te realiseren. Tot snel bij Claassen Kunststof Kozijnen!

 

Gevelbekleding

Rolluiken

Screens

Screenline

Horren

Raamdecoratie