Erkend dealer

Kunststof Kozijnen Lelystad

Claassen Kunststof Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg.

Kunststof kozijnen Lelystad

Je bent op zoek naar nieuwe kozijnen voor je woning, winkel of praktijkruimte in Lelystad? Kies dan voor kozijnen die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kom langs bij Claassen Kunststof Kozijnen, vlakbij Lelystad. Wij zijn dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen in diverse stijlen. Of je nu overweegt om over te stappen naar kunststof kozijnen of al weet dat je voor kunststof gaat, bij Claassen bereik je de uitstraling waar je gevel van uitblinkt. Laat je inspireren in onze showroom vlakbij Lelystad met de kunststof kozijnen van ALKU. Onze ervaren medewerkers helpen je met persoonlijk advies de beste keuze te maken.

 

Officiële ALKU dealer nabij Lelystad

ALKU staat bekend om de duurzame en onderhoudsvriendelijke kozijnen van topkwaliteit. Daarnaast gebruikt ALKU innovatieve isolatietechnieken voor een nog duurzamer en energiezuiniger resultaat. Als officiële ALKU dealer bieden wij deskundig advies en een ruime keuze aan ALKU kozijnen die perfect passen bij jouw wensen en behoeften. Zo weet je zeker dat alleen de beste kunststof kozijnen bij jou in Lelystad gemonteerd worden. Over montage gesproken: laat dat maar over aan onze ervaren monteurs. Mocht er daarna iets met je kunststof kozijnen in Lelystad aan de hand zijn, dan maak je prettig kennis met onze optimale nazorg, garantie en service.

Kozijnen

Voordeuren

Achterdeuren

Tuindeuren

Schuifpuien

Garagedeuren

Zelf kunststof kozijnen samenstellen

Bij Claassen Kunststof Kozijnen heb je alle vrijheid om je kozijnen naar wens samen te stellen. Geen nood, wij leiden je graag door de verschillende opties zodat je kunststof kozijnen in Lelystad krijgt die perfect passen en aansluiten op je persoonlijke stijl en behoeften. Je kunt kiezen uit vlak of verdiept profiel, diverse kleuren, houtverbinding (schuin of recht), ventilatie-opties (in het glas of door middel van een extra kalf boven het draai- of kiepraam), scharnieren en soorten glas. Wat kunnen we nog meer voor je betekenen? Nou, nog veel meer! We maken je kunststof kozijnen in Lelystad compleet met raamsteendorpel, vensterbanken en/of gevelbekleding.

Inspiratie en advies

Natuurlijk, we kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn met kunststof kozijnen in Lelystad. Maar keuzes maken gaat een stuk makkelijker als je de kozijnen kunt zien en aanraken. Bezoek de showroom van Claassen Kunststof Kozijnen in Swifterbant, vlakbij Lelystad, om de verschillende mogelijkheden te bespreken met onze adviseur. Voordat je langskomt is het handig om een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd voor je vrij kunnen maken.

 

Kunststof kozijnen Lelystad      Kunststof kozijnen plaatsen Lelystad

 

Tip: Voordat je naar de showroom komt, is het handig om een lijstje te maken van de vragen die je hebt over kunststof kozijnen in Lelystad. Neem ook de afmetingen van de ramen en deuren mee, bedenk vast welke kleur en stijl die je zoekt en wat je budget is. Zo kunnen we je nog beter helpen bij het vinden van de perfecte kozijnen.

 

Vakkundige montage kunststof kozijnen in Lelystad

Heb je de juiste kunststof kozijnen voor jouw woning of bedrijfspand in Lelystad gevonden? Dan gaan we aan de slag om de kozijnen op maat te maken en maken we een afspraak om deze vakkundig te monteren. Bij Claassen Kunststof Kozijnen kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap. We leveren de kozijnen op met een VKG garantiecertificaat en bieden 10 jaar garantie op zowel de kozijnen als de montage. Zo ben je verzekerd van kozijnen waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

 

Gevelbekleding

Rolluiken

Screens

Screenline

Horren

Raamdecoratie